Welke mogelijkheden zijn er tijdens de vakantie?

De zomervakantie, we kijken er met zijn allen zo enorm naar uit. Ieder jaar weer fantaseren we over de meest fantastische vakantiebestemmingen, maar dit is natuurlijk voor iedereen is het doel van de vakantie anders. Waar ben jij naar op zoek? Wij hebben enkele mogelijkheden op een rijtje gezet.

Strandvakantie

Na een jaar hard werken is er niets fijner als even helemaal tot rust komen aan het strand met een koud drankje in je hand. Van Frankrijk tot Spanje, van de Canarische Eilanden tot Curaçao: er zijn legio mogelijkheden te vinden voor een relaxte vakantie. Wil jij je helemaal in de watten laten leggen? Dan kun je een All-Inclusive vakantie boeken. Je wordt dat van tot tot teen verzorgd en kan genieten van al het eten en drinken dat je maar kunt bedenken. 

De actieve vakantie

Een keer wat anders? Heb je dan wel eens nagedacht over een actieve vakantie? Je kunt leren surfen op een surf camp in Portugal (kijk eens hier), wielrennen op de bergen in Frankrijk of wandelen in Nordics. Of wat dacht je van skiën in de zomer? Er zijn een aantal mogelijkheden binnen Europa waar dit mogelijk is. 

Stedentrip

Krijg je koude rillingen van de gedachte dat je drie weken lang op de camping in Frankrijk staat? Ga dan in de zomer lekker op stedentrip. Korte trips naar verschillende steden. Als wij je een aantal tips mogen geven zijn dat Valencia (prachtige stad, heerlijk klimaat en mooi strand), Praag (oude binnenstad), Milaan (fashion stad) en Barcelona (stad en strand).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *