Weekendje weg, where to go?

tips weekendje weg

Voor reizigers zijn het momenteel moeilijke tijden. Het coronavirus zorgt ervoor dat we niet zomaar maar overal meer heen kunnen. We hopen op betere tijden en gaan in deze blog alvast in op een aantal bestemmingen die een bezoek zeker waard (zodra het weer kan). Ben jij van plan om op reis te gaan zodra de maatregelen het toelaten? En welke bestemming staat hoog op jouw lijstje? Laat gerust een reactie achter onderaan deze blog. We zijn erg benieuwd! 

Citytrip? Barcelona! 

Barcelona is favoriet onder veel reizigers. Helemaal als we het hebben over een citytrip. Barcelona heeft alles! Mooie parken, heerlijke stranden, mooie architectuur, heerlijk eten, de mooiste (stads)parken en vriendelijke inwoners. Vanaf Schiphol ben je in 2 uurtjes op het vliegveld van Barcelona. Elke dag gaan er minstens 8 vliegtuigen naar Barcelona toe. Genoeg mogelijkheden dus om een vlucht te pakken! 

Weekendje Madrid

We blijven even in Spanje. Ontdek jij graag het nachtleven? Dan raden we je een bezoek aan Madrid aan. Het nachtleven van Madrid is ontzettend bruisend te noemen. De volgende dag (na even uitgekaterd te hebben) is er meer dan voldoende te doen. Breng een bezoek aan het wereldberoemde museum Prado of ga heerlijk shoppen in het centrum. 

De Veluwe! 

Voor een weekendje weg hoef je natuurlijk niet ver weg te gaan. Ook Nederland kent genoeg mooie plekken. De Veluwe is zo’n gebied. De Veluwe staat bekend om haar natuur. De Veluwe wordt omringd door talloze leuke dorpen en steden. Hier kun je heerlijk shoppen, wandelen en dineren. Bezoek je de Veluwe? We raden je aan een vakantiehuis Veluwe te huren! 

Onze tip voor een fijn verblijf op de Veluwe: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *