Grondzeilen

Grondzeilen

Één van de heerlijkste kanten van een welverdiende kampeervakantie is voor veel mensen het contact met de natuur. Het grote nadeel van dat contact met natuurschoon, zeker op dat modderige grasveldje waar u kampeert, is dat alles er zo snel vies van wordt. Ga daarom als het even kan niet van huis zonder een goed grondzeil om uw tent op te zetten!

Artikelen 1 tot 15 van 21 in totaal

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

 

Artikelen 1 tot 15 van 21 in totaal

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

 

Een goede basis voor elke kampeervakantie

Een goed grondzeil is niet alleen een kwestie van de boel schoon houden als het om kamperen gaat. Met het juiste grondzeil beschermt u namelijk ook uw tent en andere kampeeruitrusting tegen de gevolgen van aantasting door vocht, vuil en oneffenheden of uitstekende steentje en takjes. Een stevig grondzeil zorgt er dus voor dat uw tent langer mee gaat. Daarmee is een grondzeil dus eigenlijk een investering, waarmee verstandige kampeerders de levensduur van hun geliefde spullen goedkoop en gemakkelijk verlengen. Voor een bescheiden prijsje heeft u daarmee een multifunctioneel stuk kampeeruitrusting waarvan u zich al snel zult afvragen hoe u het ooit zonder heeft weten te redden. Een goed grondzeil is een topinvestering voor iedere echte kampeerder!

Bespaar tijd en moeite voor nog meer kampeergenot

Met een grondzeil bespaart u niet alleen op uw vakantie uitgaven door de slijtage en beschadigingen die u ermee voorkomt. U bespaart ook nog eens een flinke hoeveelheid tijd, want ervaren kampeerders weten: een tent afbreken en inpakken als het regent, of net heeft geregend, daar wordt niemand blij van. Het is vervelend genoeg als de tent nog nat is wanneer u hem in wilt gaan pakken. Gelukkig heeft Kampeer Oase Elst voldoende tenten op voorraad die in sneldrogende stoffen zijn uitgevoerd. Nog veel vervelender is het om een tent op te ruimen die onder de modder zit. Dat gebeurt gemakkelijk op de veldjes van de meeste campings, ook als het niet heeft geregend. Met een grondzeil voorkomt u deze ellende, die het einde van de vakantie flink kan verpesten, maar nog frustrerender kan zijn wanneer u door wilt reizen naar een volgende kampeerplaats. Een grondzeil spoelt u gemakkelijk af, nadat de tent schoon en wel is opgeborgen. U ziet het: slimme kampeerders investeren een klein beetje in een grondzeil, die ze in een mum van tijd dubbel en dwars hebben terugverdiend!

Een grondzeil komt altijd van pas

Uw grondzeil is niet alleen heel praktisch op de camping, maar kan zijn nut de rest van het jaar ook met gemak bewijzen. Of u nu even iets droog wilt houden op een regenachtige dag, een opening wilt afdichten, of een snel afdakje wilt spannen voor uw tuinfeestje: een goed grondzeil van Kampeer Oase Elst komt altijd van pas!