Campingtafels | Kampeer Oase Elst

Campingtafels

Kamperen draait voor veel doorgewinterde kampeerders vooral om vrijheid, de buitenlucht en het gevoel dat thuis even heel ver weg is. Misschien is het laatste waar u bij een kampeervakantie aan denkt wel een alledaags stuk meubilair zoals een tafel. Toch is een verblijf op de camping een goede test voor elke reiziger, want in en om de tent merken we pas welke spullen we echt niet kunnen missen. Kampeerders weten dat er niet veel nodig is om comfortabel te leven, maar ze weten evengoed dat er zaken zijn die we pas gaan missen als ze niet vanzelfsprekend in de buurt zijn. Dat is precies de reden waarom een bescheiden gebruiksvoorwerp als de campingtafel zo wordt gemist als u er geen meeneemt op reis.

Artikelen 1 tot 15 van 49 in totaal

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

 

Artikelen 1 tot 15 van 49 in totaal

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

 

Campingtafels mist u pas als ze er niet zijn

Het ontbijt, een spelletje, een krantje of een goed boek en natuurlijk uw kop koffie of glaasje wijn: allemaal rituelen waar we op vakantie extra van kunnen genieten. Tegelijk worden deze kleine genietmomenten net iets minder ontspannen zonder een tafel in de buurt. Natuurlijk: alles kan ook op de grond worden neergezet, maar uiteindelijk krijgt elke kampeerveteraan daar rugklachten van. En dan hebben we het nog niet eens over die momenten waarop twee dagen regen de hele omgeving in een modderpoel veranderen! Genoeg redenen dus om een handig lichtgewicht kampeertafeltje mee te nemen. Tijd om een kijkje in ons assortiment te nemen, want Kampeer Oase Elst heeft campingtafels in alle mogelijke soorten en maten voor u uitgezocht..

Slim ontwerp voor elke situatie

Hoe groot uw gezin ook is, of hoe veel ruimte u ook nodig heeft voor al uw spulletjes, wij hebben precies de tafel die bij uw situatie past. Campingtafels zijn bovendien typisch artikelen waar handig gebruik wordt gemaakt van slim ontwerp. Wat de gebruikte materialen betreft wordt vaak gekozen voor een combinatie van lichtgewicht en oerstevige onderdelen, zoals bijvoorbeeld aluminium en duurzame kunststoffen. Zo blijft alles gemakkelijk te verplaatsen en wordt uw auto, camper, of caravan niet snel te zwaar beladen. Toch zit de echte slimheid vaak in de vernuftige mechanismes waarmee de tafels kunnen worden ingeklapt en opgevouwen. Een normale keukentafel meenemen is natuurlijk geen doen op de camping, maar met inklapbare en verstelbare pootjes, of een tafelblad dat handig is weg te werken wordt het ineens een heel ander verhaal. Kom u verbazen over de praktische campingtafels in ons verrassend complete aanbod en vind bij Kampeer Oase Elst precies de tafel die u optimaal kampeerplezier gaat bezorgen!