Romantisch overnachten met privé sauna

Wil je een overnachting met privé sauna boeken? Misschien heb je iets te vieren of ben je gewoon toe aan een heerlijk wellness weekend met je vriend of vriendin. Wat het ook mag zijn, het klinkt als een super leuk idee! Nu alleen nog een leuke accommodatie vinden. Maar waar vind je die en wat is er allemaal mogelijk?  

Overnachten met privé sauna

Overnachten met privé sauna klinkt natuurlijk super romantisch. Het is de ultieme manier om lekker samen te ontspannen en te genieten van wat extra quality time. Bovendien is een bezoekje aan de sauna ook nog eens super gezond en goed voor je relatie. Maar waar boek je nou een prive sauna met overnachting? Er is zoveel keuze, dat ik me goed voor kan stellen dat het lastig kan zijn om een leuke accommodatie uit te zoeken. 

Wellness huisjes met sauna en jacuzzi

Waar je voorheen alleen nog bij de spa naar de sauna kon, worden er de laatste jaren steeds meer vakantiehuisjes met sauna en jacuzzi gebouwd. Steeds meer mensen willen een luxe huisjes boeken en zijn bereid om daar meer voor te betalen. Vakantieparken lijken deze trend te herkennen en spelen hier handig op in. De wellness huisjes schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond en de ene accommodatie is nog mooier dan de ander. Van wellness huisjes aan zee tot een romantisch huisje met jacuzzi op de Veluwe. Je kunt het zo gek niet bedenken, of we hebben het in Nederland. 

Meer leuke opties voor een romantische verrassing

Naast romantisch overnachten met privé sauna, zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om je geheime liefde of je aanstaande partner te verrassen. Laat het bad bijvoorbeeld eens vollopen en vul het met rozenblaadjes, zet de kaartjes aan of kijk een romantische film in de bioscoop. Wat je eventueel ook kunt doen is samen een kampvuurtje bouwen, een citytrip maken naar Parijs of een mooi sieraad kopen. Heb je minder budget? Schrijf dan een leuk liefdesgedicht, kook een 3-gangen menu of maak een romantische strandwandeling. De liefde moet je vieren! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *