Maak een fotoboek van jouw reis

Wanneer je een reis gaat maken zul je zo veel mogelijk mooie herinneringen willen opslaan voor de rest van je leven. De makkelijkste manier om dit te doen is om genoeg foto’s en filmpjes te maken en dingen (souvenirtjes) mee te nemen van jouw reis. Echter zien we vaak dat er weinig tot niks meer met deze foto’s wordt gedaan. Dit is natuurlijk heel zonde, want je wilt graag je herinneringen op een leuke manier kunnen terugkijken of kunnen delen met anderen. Het is dan misschien een leuk idee om een fotoboek te maken van jouw reis. Een fotoboek maken kan tegenwoordig makkelijk online. In dit artikel heb ik een paar tips voor je op een rijtje gezet hoe je een leuk fotoboek van jouw reis kan maken.

Voeg een kaart toe

Het kan enorm leuk zijn om kaarten toe te voegen in je fotoboek. Zo kan je duidelijk weergeven waar de foto’s zijn genomen. Ook kan je via een kaart op een leuke manier de route weergeven die je hebt afgelegd. Zo kan je een verhaal aan de kaart toevoegen.

Gebruik teksten

Een fotoboek hoeft niet enkel te bestaan uit foto’s. Het kan ook leuk zijn om teksten toe te voegen om foto’s te verduidelijken of leuke ervaringen uit te typen. Zo kunnen andere ook meer leren over de reis die je hebt gemaakt.

Witruimtes

Ook is het leuk om witruimtes toe te voegen. Hierin kan je dingen plakken die je hebt meegenomen van je reis. Heb je bijvoorbeeld een ticket van iets wat je hebt bezocht? Dan kan je deze hier leuk inplakken om een extra beleving mee te geven aan het fotoboek.

Wil je ook een leuk fotoboek maken? Neem dan een kijkje op www.hetfotoalbum.nl. Je kan hier eenvoudig je eigen fotoboek maken binnen een paar stappen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *