Leuke dingen om te doen in Dronten

sauna relax

Ben je wel eens in Dronten geweest? Dronten is gelegen in Flevoland. Het is een relatief groot dorp met circa 45.000 inwoners. In de afgelopen jaren hebben veel mensen van buitenaf zich in Dronten gevestigd. Dit omdat de huizenprijs laag lag in vergelijking met andere steden en dorpen in Nederland. De laatste tijd zien we echter een flinke stijging in  Dronten als het gaat om de prijs van een koopwoning. Ben je gewoon een dagje op bezoek in Dronten? Dit zijn leuke dingen om te doen in Dronten of omgeving! 

Beleef Dronten volop, ga kamperen! 

Kamperen in stijl? Dat doe je in Dronten! Glamping is hier zeker mogelijk. Bij At Sea (camping Dronten) kom je helemaal tot rust en geniet je in stijl. Ga wandelen, suppen of huur een bootje en verken Dronten vanaf het water. 

Dineren in Dronten

Op loopafstand vanaf de camping van Dronten, is restaurant At Sea gelegen. Dit Drontense restaurant heeft heerlijke gerechten op de menukaart staan. Je dineert hier in stijl. Ga je binnen dineren of zoek je een plekje uit op het terras? Vanaf het terras heb je uitzicht op het water, je waant je hier even in het buitenland! 

Weet jij te ontsnappen? 

Toe aan spanning en sensatie? Bezoek dan een escape room in Dronten! Probeer samen met je gezinsleden of vrienden te ontsnappen uit handen van Fritz Bahrenheit. 

Een bezoek aan Walibi Holland

Fan van achtbanen, suikerspinnen en botsauto’s? Dan breng je een bezoek aan Walibi Holland. Walibi is gelegen in de plaats Biddinghuizen, slechts 15 minuten rijden vanaf Dronten. Ga je met de auto of kies je voor het openbaar vervoer? Een taxi naar Walibi Holland toe is ook goed te betalen.

Hopelijk heb je iets aan deze tips. We wensen je veel plezier in Dronten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *