Kamperen met een camper

Kamperen met een camper

29 september 2020 Uit Door Redactie

Je hebt een caravan en bent gek op kamperen. Je houdt van de sfeer op een camping, maar je ziet ook genoeg nadelen. Een caravan moet je elke keer van stal halen, inpakken en installeren. En tijdens een flinke regenbui hoop je dat het water de voortent niet binnenstroomt. Bovendien ben je met een caravan langer onderweg. Dat alles kan jou een hoop stress bezorgen en dat wil je niet tijdens je vakantie. Met een Adria camper ga je anders op pad. Kamperen met een camper van Adria is kamperen zonder ‘gedoe’.

Adria campers

Adria produceert al decennialang vrijetijdsvoertuigen. De eerste caravan rolde in 1965 van de band in Novo Mesto, een stadje in Slovenië, en in 1982 presenteerde Adria zijn eerste camper. Vandaag de dag is Adria uitgegroeid tot marktleider in Scandinavië. In landen als Frankrijk, Nederland, Italië en Spanje behoren ze tot de top 5. Een Adria camper combineert luxe en design met superieure kwaliteit. Daarnaast biedt Adria een scala aan modellen en binnen elke model zijn er veel opties mogelijk. Wil je bijvoorbeeld wel of geen douche en wil je twee, vier of toch meer slaapplaatsen? Bij Adria stel je de ideale camper samen.

Lekker weg met een camper

Reizen met een camper geeft jou het ultieme gevoel van vrijheid. Je overnacht op de mooiste plekken en ondertussen heb je alles in de buurt wat je nodig hebt. Een camper is een huis op wielen waarin je slaapt, eet, ontspant en hij brengt je ook nog eens van A naar B. En als je bent waar je wilt zijn, ben je binnen een mum van tijd geïnstalleerd. Een camper hoef je slechts te parkeren. Je zet de stoelen buiten, trekt de luifel uit en je haalt een koud drankje uit de koelkast. Wat wil een mens nog meer? Als je reist met een camper van Adria, dan reis je praktisch, comfortabel én stijlvol. Met een Adria camper kun je voor de dag komen, altijd en overal.