Groepsaccommodatie Twente

Gastenboerderij Kosman is een aantrekkelijke boerderij in de omgeving Twente. Oorspronkelijk kan je het ook zien als groepsaccommodatie Twente. Je kunt hier een halve deel huren van de gastenboerderij, oftewel als je met een kleine groep bent wat bestaat uit 8-15 personen. Dit is in principe voor een kort verblijf, bijvoorbeeld een weekendje weg of even een dagje er tussenuit. Een comfortabele zitgedeelte en een ruime woonkeuken zijn zeker kenmerken wat je gegarandeerd te zien krijgt als je op de groepsaccommodatie Twente bent gearriveerd. Op de groepsaccommodatie Twente is er ook de mogelijkheid om een volledige gastenboerderij te huren, als je met een grote groep van minimaal 15 tot maximaal 30 personen komt en is er dus een ruime capaciteit.

Welke activiteiten vinden hier plaats?

Op de groepsaccommodatie in Twente is er meer dan genoeg te doen, zo kun je is even gaan proeven van de horecagelegenheden in Holten en Rijssen, divers activiteitenaanbod. Ook kleine winkeltjes zijn er uiteraard waar je echt het Twentse gezellige cultuur te zien krijgt. De natuurliefhebbers kunnen bijvoorbeeld lekker wandelen in het bos en er ook fietsen of mountainbiken. Het is niet verplicht om dit zelf mee te nemen want, het huren hiervan is ook mogelijk. Paintballen en boogschieten zijn uitermate ook populair, bij het paintballen ga je lekker het bos in met je pak aan en probeer jij je tegenstanders te snel af te zijn door op hen te schieten met balletjes. Bij het boogschieten kan je gerust je op een afstand schieten en je schotprecisie meten.

Extra pluspunten

Er is natuurlijk nog veel meer informatie dat interessant is voor bezoekers. Zo is er o.a. ruimte voor een barbecue met je groep in de avond. Hierbij kan muziek natuurlijk niet ontbreken. Genieten van een sauna behoort ook bij de extra’s. Dit zijn toch wel ook aantrekkingskrachten waarin mensen toch de keuze maken om hier naartoe te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *