De mooiste plekken ontdekken van Europa

De mooiste plekken ontdekken van Europa

1 september 2020 Uit Door Redactie

Voor mensen die niet uit Europa komen kijken Europezen altijd raar aan wanneer we zeggen dat we niet overal in Europa zijn geweest. Vrijwel ieder land is makkelijk te bereiken en je hoeft geen lange vliegreis van 10 uur of meer af te leggen. Vaak zijn de vliegtickets ook enorm goedkoop en zijn ze in veel gebieden bezig de autowegen te verbeteren. Dit maakt de afstand nog korter en het rijden nog fijner. Waar kun je nu naartoe om de mooiste plekken van Europa te zien? Het zijn er namelijk een hoop.

Geniet van de natuur

Europa heeft enorm veel mooie natuurgebieden. Kijk een naar vakantiehuizen Zuid Frankrijk en naar alle streken waar je uit kunt kiezen. Het voordeel is dat vrijwel alles bereikbaar is met de auto waardoor je makkelijk verschillende landen kunt opzoeken. Het zuiden van Frankrijk is erg warm en heeft prachtige streken en stranden. Je kunt je vakantie mooi afsluiten in Spanje tussen de berg of helemaal naar het zuiden waar de temperaturen nog een stuk hoger zijn. Je kunt genieten van mooie stranden, lekker eten en gezellige mensen.

Ga terug de tijd in

Heb je liever zin om meer te weten te komen over de Europese geschiedenis? Wil je ook niet te veel uitgeven op vakantie en wil je vooral op pad gaan? Dan is Oost-Europa de perfecte bestemming. Veel mensen plannen een roadtrip in waarin ze verschillende delen van Oost-Europa bezoeken. Ook is het enorm goedkoop en ben je gedurende de dag heel weinig kwijt aan eten en drinken. In de avonden kun je het erg gezellig maken met de vele barretjes en caf├ęs die open zijn. Natuurlijk staat Oost-Europa bekend om de lage prijzen van alcohol wat betekent dat je het heel gezellig kunt maken voor weining.